Za vreme praznika u Srbiji

BEOGRAD

Kako najavljuju gradske vlasti, Lepa Brena, Stiven Sigal sa bendom, kao i Tropiko bend nastupiće u novogodišnjoj noći ispred Skupštine, dok će dan kasnije građani i njihovi gosti moći da uživaju u nastupu Svetlane Cece Ražnatović.

Goran Vesić, gradski menadžer je najavio da će na proslavi dočeka Nove Godine , od 29. decembra do 1. januara biti ukupno četiri koncerta.

Ispred Doma Narodne skupštine organizovaće se četiri koncerta. U utorak, 29. decembra Beograđani i svi posetioci će imati priliku da uživaju u koncertu grupe Miligram, dok će u sredu 30. decembra nastupiti grupa Van Gog i Željko Joksimović , izjavio je Vesić, predsednik Odbora za proslavu Nove godine u Beogradu.

Za reprizu dočeka Nove godine, 1. januara, će nastupiti Svetlana Ceca Ražnatović.

Što se tiče parkinga u Beogradu, još uvek nema zvaničnih najava o besplatnom parkiranju u svim parking zonama, kao što je bio slučaj prethodnih godina. Može se očekivati da će parking biti besplatan 01.01, 02.01. i 07.01.2016 kao prethodnih godina. Javne garaže će raditi normalno. Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja vezano za parking i parking zone u beogradu, možete se obratiti JKP Parking servisu Beograd na 0113035400.

Plaćanje parkinga možete izvršiti putem SMS poruke, isključivo sa karticom jednog od tri mobilna operatora Srbije (MTS, Telenor, VIP).

I zona SMS na 9111 po ceni od 56.00 RSD

II zona SMS na 9112 po ceni od 48.00 RSD

III zona SMS na 9113 po ceni od 41.00 RSD

U tekstu poruke nevedite registraciju vozila (Npr ukoliko su oznake BG 555-NV, tekst poruke će glasiti bg555nv). Cene su za sat vremena parkinga.

 

NOVI SAD

U Novom Sadu se za doček nove godine očekuje rock n roll spektakl. Na gradskom trgu, Novosađane i turiste će zabavljati Van Gogh, Partibrejkersi i Love Hunters. Za reprizu Nove godine će nastupati gudači, a Pravoslavnu novu godinu možete dočekati uz Gorana Bregovića, umesto ranije najavljenog violiniste Lajko Feliksa.

U Novom Sadu jedan sat parkinga u crvenoj zoni košta 55.00 RSD, SMS porukom na 8211, tekst poruke glasi isto kao i za parking u Beogradu. Cena parkinga u plavoj zovi je 45.00 RSD, SMS poruka se šalje na broj 8212 a u beloj zoni započeti sat košta 30.00 RSD i SMS poruku šaljete na 8218. Dnevna karta košta 100.00 RSD, slanjem SMS poruke na broj 8215.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on email

Nedavne objave

MIROČ – LEPOTE ĐERDAPA

Ukoliko ste ljubitelj planinarenja, hajkinga ili jednostavno prirode, evo jednog predloga, gde možete uživati u aktivnostima, čistom vazuhu i zaista neopisivim prirodnim lepotama. Istočna Srbija,

Pročitaj više »

DIVČIBARE

U okviru prirodnih lepota Srbije i lokacija koje svakako treba obići, videti i posetiti, spadaju i Divčibare. Kada kažemo Divčibare, pre svega mislimo na pozato

Pročitaj više »