WIFI u automobilu!

WIFI u automobilu!

Nova Rent je od nedavno uvela novu uslugu, a to je iznajmljivanje rutera sa neograničenim internetom, dostupnim u celoj Srbiji. Rešili smo da izađemo u susret našim klijentima na sve učestalije zahteve za ovom uslugom. Svi budući korisnici naših usluga, od 01. februara 2018. godine imaće mogućnost da uz automobil iznajme i ruter sa neograničenim bežičnim internetom i to po veoma povoljnim cenama.

O pogodnostima ove usluge ne moramo puno pisati. Ostanite “online” bez rominga. Ipak, naša preporuka je da vozači tokom vožnje, ovu novu uslugu koriste isključivo za internet pozive uz “handsfree” ili podešavanje željene adrese na internet mapama pre vožnje. Međutim, ostali saputnici se mogu opustiti i uživati uz filmove, muziku, društvene mreže i slično.

Korišćenje wifi rutera je veoma jednostavno, što možete pogledati u video zapisu u dnu strane ili jednostavnim klikom ovde.

Cene najma ovog rutera zavise od broja dana, što možete pogledati ispod:

do 4 dana2,5€/dan
do 8 dana2€/dan
do 8-14 dana1,5€/dan
16+ dana1€/dan

Nedavne objave

MIROČ – LEPOTE ĐERDAPA

Ukoliko ste ljubitelj planinarenja, hajkinga ili jednostavno prirode, evo jednog predloga, gde možete uživati u aktivnostima, čistom vazuhu i zaista neopisivim prirodnim lepotama. Istočna Srbija,

Pročitaj više »

DIVČIBARE

U okviru prirodnih lepota Srbije i lokacija koje svakako treba obići, videti i posetiti, spadaju i Divčibare. Kada kažemo Divčibare, pre svega mislimo na pozato

Pročitaj više »
Call Now Button